Termeni si conditii

Cititi cu atentie acest Regulament

din 20.11.2011
Acceptul dumneavoastra
Folosirea site-ului www.vreaupizza.ro de catre utilizator (client) implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii.

Date cu caracter personal
Prin completarea datelor personale in formularele de pe site, utilizatorii sunt de acord cu privire la toate prevederile prezentului Regulament si isi dau acordul ca datele lor cu caracter personal sa fie stocate si prelucrate de www.vreaupizza.ro in conformitate cu legile in vigoare.

Reguli de utilizare
Utilizarea site-ului www.vreaupiza.ro trebuie vazuta ca un privilegiu, nu ca un drept.
Utilizatorii pot face reviewuri (recenzii), fiind responsabili de cele scrise. Comentariile care contin amenintari si cele vulgare, xenofobe sau rasiste precum si cele care contravin vreunei legi in vigoare nu sunt permise.
Site-ul www.vreaupizza.ro isi poate alege utilizatorii, iar administratorii site-ului pot decide, fara a motiva, utilizatorii ce nu mai pot utiliza site-ul.

Utilizarea continutului
Site-ul www.vreaupizza.ro si tot ceea ce cuprinde acesta, incluzand, fara limitare, toate textele si imaginile sunt in propietatea si sub dreptul de autor (copyright) al www.vreaupizza.ro sau al partenerilor. Este strict interzisa utilizarea oricarui text sau imagine, fara permisiunea in scris a proprietarului lor.

Limitarea raspunderii
Site-ul www.vreaupizza.ro alaturi de administratorii, angajatii, agentii sai sau orice alta parte implicata in conceperea, producerea sau oferirea site-ului, serviciilor si informatiilor de pe www.vreaupizza.ro nu sunt raspunzatori pentru daune directe sau indirecte, de orice natura, ce ar rezulta din sau in legatura cu utilizarea site-ului, serviciilor si informatiilor oferite de www.vreaupizza.ro.
Informatiile de pe www.vreaupizza.ro pot fi diferite (continut si/sau prezentare) de cele reale. Informatiile sunt preluate din meniurile pizzeriilor, pliante, site-uri sau trimise de utilizatori si/sau pizzerii si nu creeaza nici un fel de obligatie.
Limitarile de mai sus se vor aplica indiferent daca partile mentionate au fost sau nu avertizate sau ar fi fost constiente de posibilitatea aparitiei daunelor de orice natura.

Dispozitii finale
Site-ul www.vreaupizza.ro isi rezerva dreptul de a actualiza periodic acest document, fara notificare prealabila.
publicitate